Huisregels

HUISREGELS

ROOTS & BOOTS, 26 AUGUSTUS 2018

 

Om het festival voor iedereen zo relaxt mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal logische huisregels opgesteld. De meeste zijn vanzelfsprekend, maar voor de volledigheid hebben we ze hier allemaal voor je op een rijtje gezet. Bij binnenkomst ga je automatisch akkoord met onderstaande huisregels:

 

Toegangsbewijs

Wij kunnen je alleen toegang tot het festival verschaffen indien je in bezit bent van een geldig toegangsbewijs. Deze kunnen gekocht worden via de tickets pagina of bij de voorverkoopadressen. Op de dag van het festival zijn er ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar (indien nog beschikbaar).

 

Munten

Let op: munten zijn alleen geldig tijdens deze editie van het Roots & Boots Festival. Munten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld.

 

Pinnen

Geen probleem! Bij de entree kun je je entreebewijs afrekenen met je pinpas en ook bij de muntenkassa kun je pinnen.

 

Drugsbeleid

Drugs zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Bij constatering van verhandeling of gebruik heeft de organisatie en/of beveiliging het recht je de toegang tot het terrein te ontzeggen.

 

Alcoholbeleid

Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel dien je je te kunnen legitimeren.

 

Minimumleeftijd

Wij hanteren geen minimumleeftijd. Personen onder de 14 jaar moeten worden begeleid door een ouder, voogd en/of andere meerderjarige.

 

Legitimatie

Op verzoek van de (veiligheids)medewerkers dien je je te kunnen legitimeren. Heb je geen geldige legitimatie (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) en de beveiliging ziet hier reden toe, kan toegang tot het festival worden ontzegd.

 

Toegangscontrole

Om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten tijdens het festival te beschermen hebben de veiligheidsmedewerkers het recht je te controleren op het bezit van verboden voorwerpen.

 

Opvolgen aanwijzingen en instructies

Aanwijzingen en instructies van de (veiligheids)medewerkers dienen te worden opgevolgd. Bij verdenking van een op het festival verboden feit mag de beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het festival zal worden ontzegd.

 

Onder invloed

Wij behouden ons het recht bezoekers toegang te weigeren indien je onder invloed bent van drugs en/of alcohol.

 

Laat vooral thuis:

Drugs, (alcoholische) dranken, etenswaren, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, vlaggen, stokken, (huis)dieren, spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, vloeistoffen, fakkels, professionele video-, audio-, opname-, en fotoapparatuur (hieronder wordt niet verstaan digitale compactcamera’s en mobiele telefoons met een camera/foto functie). Wil je wel fotograferen met professionele apparatuur? Neem dan contact met ons op via: info@rootsboots.nl.

 

Handel en verkoop

Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het festival en de parkeerterreinen handelswaren te verkopen of te koop aan te bieden.

 

Promotionele activiteiten

Zonder toestemming van de organisatie staan wij het niet toe dat er flyers of posters verspreid worden op of rondom het festival- en parkeerterrein. Wil je wel reclame maken? Stuur ons dan eerst even een mailtje.

 

Video-, foto- en geluidsopnamen

Iedereen die het festival betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

 

Roken

Het is wettelijk verboden te roken in de tenten. Roken in de jamming booth en in of rondom de strobalen zitgedeelten is niet toegestaan vanwege brandgevaar.

 

Eigen risico

Betreding van het festival geschiedt op eigen risico. PSD, evenals de medewerkers/vrijwilligers die op het festival werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoekers van de locatie en/of het festival mochten ondervinden.

 

Overige situaties

In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend. Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang tot het festival weigeren of ontzeggen zonder restitutie van je entreebewijs. Mocht je de toegang ontzegd worden dien je het terrein per direct te verlaten.

We gaan er een

feestje van maken!

Do's tijdens Roots and Boots

Jam mee op het festival!

In de TFOA Jamming Booth staan verschillende gitaren. Voor iedereen die zelf ook nog wel een aardig nootje kan spelen.

Eet een hamburger of een oester

Laat je verleiden door de sexy oesters van Rik de Jonge of de heerlijke mexicaanse burgers van voedselkunstenaar Daniël Poolman.

 

Chillen in het park!

Zere voeten van al dat dansen? Kom even tot rust in de heerlijke hangmatten of één van de andere loungeplekjes...

 

Een dag in de zomer, op een geweldige locatie in het Gemeentepark van Dedemsvaart, heerlijk met z'n allen onthaasten... Met geweldige muziek van onder andere Douwe Bob & Maurice van Hoek, Electric Company, Giant Tiger Hooch en meer. Laat je verrassen door de voortreffelijke geuren van drie verschillende foodpleinen. Een verfrissend drankje of cocktail erbij. Niets moet, alles kan... Picknick van Dina’s Fellows op het gras, relaxen in de chillzone aan de waterkant terwijl je geniet van de bijzondere acts of gewoon heerlijk ontspannen met familie en vrienden. En dat alles in een park waar de zon – hopelijk – de hele dag schijnt... Dat is Roots & Boots... Enjoy!

 

Heb je een kaartje? Dan kun je bij de ingang gewoon doorlopen. Vergeet niet nog een blikje bij de voedselbank in te leveren. Geen blik meegenomen? Geen nood! Jumbo Joosten staat voor je klaar met diverse blikjes naar keuze, deze zijn te krijgen voor 1 muntje.

 

Kom je voor de deurverkoop? Neem plaats in de rij. Een kaartje is aan de kassa € 10,-. En ook voor jou geldt, voor je ons terrein betreedt, ontvangt de voedselbank ook van jou graag een blik.

 

ROOTS&BOOTS

Music, food and culture festival

 

26th of august 2018

 

 

Jij bent er toch ook gewoon bij?!

 

 

 

DE ORGANISATIE VAN ROOTS & BOOTS IS IN HANDEN VAN:

Promotie Stichting Dedemsvaart (P.S.D.)

i.s.m. Gashouder Podium Dedemsvaart en

The Fellowship of Acoustics.

 

Meer Info?

 

Check onze facebook of

 

Email: info@rootsboots.nl

 

Phone: +31 (0)523 612 121

 

©rootsboots.nl 2017-2018 - All Rights Reserved - Design: www.gerrits-leffers.nl